Beste Nuenense Buurtverenigingen,

Wij willen u graag over het volgende informeren.

Studie Verkeersleefbaarheid en Bereikbaarheid
We zijn bezig met een studie naar de verkeersleefbaarheid en bereikbaarheid van Nuenen. Het onderzoek richt zich op de zogenaamde bundelroutes. In Nuenen zijn dit de A270 en de Smits van Oyenlaan. In die studie wordt ook een oostelijke randweg onderzocht. Meer informatie hierover vind je op onze website www.nuenen.nl/studie-verkeersleefbaarheid-en-bereikbaarheid. Ook voor jullie is het interessant om de ontwikkelingen over deze studie te volgen.

Werkgroep Leefbaarheid en bereikbaarheid

Bij eerdere mobiliteitsvraagstukken maakten we gebruik van een werkgroep Mobiliteit. Hierin zaten belangenvertegenwoordigers, maar ook inwoners vanuit een brede persoonlijke interesse. We richten nu een nieuwe werkgroep op speciaal voor deze studie. Deze bestaat uit vertegenwoordigers van groepen en organisaties, deels dus dezelfde partijen. Er is ook ruimte voor inwoners om zich op te geven.  We zoeken 12 Nuenenaren die deel willen nemen in de werkgroep. We hebben afgelopen week een oproep gedaan via diverse communicatiekanalen aan alle Nuenenaren. Bij aanwonenden hebben we een bijgaande flyer in de bus gedaan. We maken een selectie uit alle aanmeldingen. 

Flyer

Bijgaand een digitale flyer met meer informatie over de werkgroep, de bijeenkomsten en hoe men zich aan kan melden. Aanmelden kan tot 15 maart met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en emailadres.

Enquête

Vanaf 10 maart tot 22 maart staat ook een enquête uit voor alle Nuenenaren. Je vindt hiervoor een knop op bovenstaande website. Het duurt een ongeveer 10 minuten om deze in te vullen.

Als je vragen hebt dan neem gerust contact met me op.

Met vriendelijke groet,

 

Tanja Bröcheler     |   Adviseur participatie en villagemarketingGemeente Nuenen

Onze sponsoren